22 Şubat 2016 Pazartesi

Volkswagen Up!

 

Volkswagen ailesinin en küçük üyesi olan Up! yenileniyor. Cenevre Otomobil Fuarı'nda bir kaç farklı gövde tipi / türevi ile beraber tanıtılacak.



 Makyajla beraber ön tampon tasarımı ve arka far gruplarındaki grafikler değişirken, dış dikiz aynaları biraz daha büyütülerek sinyal lambaları bu bölüme taşınmış. Her nedense bu tip otomobillerde  kişiselleştirmeye önem veren üreticiler arasına VW de katılmış; 13 farklı gövde rengi, 9 farklı çıkartma deseni ve 10 farklı iç mekan tasarım seçeneği yenilenen Up!'ta yer alacak.




 İç mekanda yeni radyo ve klima kontrol panellerine yer verilen Up!'ta direksiyon simidi de yeni modellere benzer şekilde güncellenmiş. 300-watt güç çıkışına sahip Beats ses sistemi de yeni eklenen iç mekan donanımları arasında.



 Yenilenen Up!'ta asıl önemli gelişme kaputun altında; 1.0 TSI ünite sonunda bu küçük otomobile de can verecek. C sınıfı modellere göre ayarlanmış 115 beygirlik güç çıkışı azaltılarak 90 beygire düşürülen 1 litre hacimdeki bu turbo beslemeli üniteyle Up! o ilk çıktığında aranıp da bulunamayan daha performanslı motoruna kavuşmuş olacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder