6 Eylül 2014 Cumartesi

Audi A6 2015

Audi A6 ailesi, yaz başında makyaj geçiren A7 modellerine benzer bir güncellemeye kavuşuyor.

 Aracın dış tasarımında elden geçirilen parçaları sıralayacak olursak; yerleşimleri değiştirilen LED far grupları ve gündüz farları, köşeleri sivriltişmiş ve biraz daha büyük gibi görünmesini sağlayan krom çıtalarla vurgulanan yeni ön ızgara, ön ve arka tamponlarda hava giriş ve difüzör bölümlerinde ufak tefek değişiklikler. Tabi Audi'nin paylaştığı görsellerin çoğunun S-Line, S ve RS modellerinden örnekler olduğunu da vurgulamadan geçmeyeyim. Çünkü düşük donanımlı bir 1.8 TFSI veya 2.0 TDI aldığınızda bu çekici görünüme kavuşacağınızın garantisi yok.

 İç mekana geçtiğimizde konsol ve koltukları kaplayacak yeni renk ve malzeme seçenekleri eklenirken, havalandırma ve masaj fonksiyonlu ön koltuklar yenilikler arasında. Google haritalar ve LTE 4G bağlantı desteği gibi özellikleri bulunan infotainment sistemi de güncelleme listesindeki başlıklardan bir diğeri.

 A6 ailesi dediğimizde karşımıza çıkan modeller ve onlara güç veren motorlar ayrı bir derya, ayrı bir deniz. Bu konu başlığında yapılan güncellemeler 1.8 TFSI ve 2.0 TDI gibi çok satan giriş seviyesi motorların yakıt tüketimi ve CO2 salınımlarının azaltımıyla ilgili.

 Diğer yanda daha önce sizlere haberini vermiş olduğum Clean Diesel ya da Ultra Models olarak isimlendireceğimiz yeni 3.0 TDI motorlar, Sedan ve Avant gövde tiplerinde Competition özel modelleriyle satışa sunulacaklar.

 Paris Auto Show'da ilk kez basın mensupları karşısında boy gösterecek yeni A6 ailesi akabinde öncelikle Batı Avrupa ülkelerinde satışa sunulacaklar.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder